banner79

Midas, 11 milyon dolar yatırım aldı

Bireysel yatırım platformu Midas, Nigel Morris’ten 11 milyon dolar yatırım aldı.

banner80
Midas, 11 milyon dolar yatırım aldı
banner81

İSTANBUL-SEZGİN ERZAN (YSM) - Midas, ikinci yatırım turunda Spark Capital, Earlybird Digital East, Revo Capital ve Capital One’ın kurucusu Nigel Morris’ten 11 milyon dolar yatırım aldı.

Midas’ın Kurucu ve CEO’su Egem Eraslan “Bu yatırımı TL bazlı enstrümanlar ve kriptopara ürünlerini geliştirmek, aynı zamanda diğer finans uygulamalarına yatırım altyapısı sağlamak için kullanmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yerli ve yabancı fonlardan ilgi

Yatırım hakkında konuşan Midas’ın Kurucu ve CEO’su Egem Eraslan, “Türkiye’nin en kapsamlı yatırım uygulaması olmak için çalışıyoruz, bir yıldan kısa bir süre içerisinde yerli ve yabancı önemli fonlardan 11 milyon doların üzerinde bir yatırım aldık. Son 3 ay içerisinde yüzde 150 büyüdük ve 70 kişilik bir mühendislik takımı kurduk. Bugün on binlerce kullanıcımızın yatırım yolculuğuna eşlik ediyoruz. Twitter ve Snapchat’in yatırımcıları arasında yer alan, fintech alanında Coinbase, Plaid, Wealthfront, Alpaca, Marqeta gibi şirketlere yatırımları bulunan Spark Capital’ın Türkiye’deki ilk yatırımıyız” dedi. Egem Eraslan, “Bu yatırımı TL bazlı enstrümanlar ve kriptopara ürünlerini geliştirmek, aynı zamanda diğer finans uygulamalarına yatırım altyapısı sağlamak için kullanmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Facebook, Starbucks ve Tesla’ya yatırım imkânı

banner82

Türkiye’de kullanıcıların yatırım sürecini kısaltan ilk ve tek SPK lisanslı aracı kurum olduklarını ve hesap açılışı, para transferi, hisse alım-satımı gibi tüm işlemleri hızlandıran altyapı ve teknolojiyi sıfırdan ürettiklerini belirten Egem Eraslan, “Bir alt limit sınırı olmadan, 1.5 Dolar gibi düşük işlem ücreti ile bireysel yatırımcılar için Amerikan Borsalarında işlem olanağı sunuyoruz. Midas kullanıcıları bugün, ürünlerini tüm dünyada hemen herkesin kullandığı Google, Apple, Starbucks, Facebook, Tesla gibi dünyaca ünlü şirketlere yatırım yaparak kazançlarına da ortak olabiliyor. Ayrıca canlı verileri de ücretsiz sunuyoruz” dedi.

YSM HABER MERKEZİ

banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70