Dinçer, filosuna 100 milyon TL yatıracak

500 milyon TL’nin üzerinde bir ciroya sahip olan Dinçer Lojistik yeni bir yapıya geçiyor. Tehlikeli madde taşımacılığında önde olan şirket, e-ticaret tarafında da büyümek üzere yatırımlarına yön veriyor. Şirket bu yıl, filosuna 100 milyon TL yatırım yapacak.

Dinçer, filosuna 100 milyon TL yatıracak

İSTANBUL-TUĞBA BAŞER(YSM) - Dinçer Lojistik, filosuna 100 milyon TL yatıracak. Son dönemde e-ticaret pazarında yaşanan hızlı büyüme lojistik sektöründe de yeni yatırımları ateşledi.

Sektöre tehlikeli madde taşımacılığıyla 15 yıl önce giren Dinçer Lojistik de artan hızlı teslimat taleplerine uyacak bir yapıya geçiş için çalışmaya başladı.

Kimya lojistiğinden e-ticaret lojistiğine doğru yeni bir yapıya bürünen ve B2B’den B2C’ye evrilen şirket, bu doğrultuda altyapı ve araç filosuna bu yıl 100 milyon TL yatırım yapacak.

Hizmetlerini dünya standartlarına uyarlama yoluna gittiklerini, entegre ve çözüm odaklı yapılanma yatırımlarıyla sektörde farklılaştıklarını söyleyen Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, 2021'de de yeni yatırımlar ve müşteri odaklı çözümleriyle dikkat çekeceklerini aktardı.

Tüm taşıma modlarında sahip oldukları yaygın dağıtım ağıyla Türkiye geneline dağıtım yapan bir firma olduklarını belirten Dinçer, "Türkiye'de en güçlü oyuncularından biri olmayı hedefliyoruz. Ülkemizin önde gelen markalarıyla uzun vadeli kontratlar dahilinde müşterimize birçok ilde bölgesel depo/bölgesel depo hizmetleriyle ulaşıyor ve bununla birlikte, müşteri talep ve ihtiyaçlarına uygun olarak ilgili il çıkışlı nakliye ve depolama hizmetlerinde, tersine lojistikte, palet lojistiği hizmetlerinde de etkinliğimizi arttırıyoruz.” dedi.

Totalde araç sayısı bine yaklaşan şirket, yatırımlarını e-ticarette artan taleple hafif ticari araçlara kaydırdı. 2021 için 200 adetlik araç satın alacak olan şirket, ilerleyen süreçte scooter gibi micro araçlara da yatırım yapmayı planlıyor.

YSM HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2021, 13:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER