banner79

Etik yapay zekâ insanlık için zorunluluk

Davos’ta “Yapay Zekâya Özenle Yatırım Yapmak” konulu panele konuşmacı olarak katılan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, “Hepsiburada olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren ülkemizin dijital dönüşümüne, gelişimine kaldıraç olma misyonunu benimsedik" dedi.

banner80
Etik yapay zekâ insanlık için zorunluluk
banner81

İSTANBUL-MÜBERRA SARI(YSM) - Davos’ta “Yapay Zekâya Özenle Yatırım Yapmak” konulu panele konuşmacı olarak katılan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, robotların ve yapay zekânın “insanların yerini alacakları” endişesinin yaygınlığına dikkat çekerek, “Yapay zekânın insanların yerini alacağına değil, insanların gelişimini destekleyeceğine inanıyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde ilerletiyor, yapay zekâ algoritmalarını mevcut görevlere dâhil olacakları şekilde eğitiyoruz” dedi.

Her ülkenin kendi yapay zekâ stratejisine sahip olmasının zorunluluğundan da bahseden Hanzade Doğan, “Ülkemizdeki en büyük Ar-Ge merkezlerinden birine sahibiz ve merkezlerimizde 1000’den fazla mühendis istihdam ediyoruz” şeklinde konuştu.

banner82

YSM HABER MERKEZİ

banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70