banner79

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, ABD’ye gidecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki heyet, ABD’ye gidecek.

banner80
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, ABD’ye gidecek
banner81

ANKARA-RAFET ALBAYRAK(YSM) - Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki heyet, 19-22 Nisan’da Washington’da düzenlenecek “G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı” ile uluslararası kuruluşların Bahar Toplantıları’na iştirak edecek.

Bu toplantılarda, küresel ekonomik görünüm ve riskler değerlendirilecek, Türk ekonomisine ilişkin son gelişmeler ile yürütülmekte olan ekonomik politikalar uluslararası finans çevreleriyle paylaşılacak.

Bakan Nebati, Washington ziyaretinde mevkidaşları, uluslararası kuruluşların başkanları, çok uluslu şirketler ile sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle ikili görüşmeler yapacak.

banner82

YSM HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2022, 15:12
banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70