banner79

Aydın Doğan, Doğan Medya'ya veda etti

Doğan Holding Onursal Başkanı Doğan, Doğan Medya'ya veda etti.

banner80
Aydın Doğan, Doğan Medya'ya veda etti
banner81

İSTANBUL (YSM) - Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan Medya Grubu'nun Demirören'e satılmasının ardından çalışanlarına veda etti.

"Bu meslekte 40 yıl gazete sahipliği yapan tek kişi herhalde tek kişi benim" diyen Aydın Doğan, "Yoruldum. Gönlümüzle, kendi rızamızla, hiçbir baskı altında kalmadan sizlerden ayrılıyorum" diye konuştu. 

Doğan, Demirören ailesiyle önümüzdeki günlerde bir araya gelerek devir töreni gerçekleştirileceğini kaydetti.

banner82

Doğan, "40 yılda dalgalarla boğuştum, gemiyi batırmamak için çok çile çektim. Gemiyi limana salimen getirmek için uğraştım ve gemi, Türk basınının amiral gemisi olarak salimen limana ulaşmıştı. Hürriyet'ten ayrılırken üzülüyorum ama onurlu bir şekilde gelenlerin de devam ettirmesini diliyorum" dedi.

Bütün çalışanlara teşekkür eden Aydın Doğan, hakkını helal ettiğini belirterek helallik istedi. 

YSM HABER MERKEZİ

banner83

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70