Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların derdi Türkiye'yi bataklığa saplamaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'na eleştirilerde bulunarak, "Ülkeyi yeniden kamplara bölmek istiyorlar. Bunların derdi bizimle değil Türk milletiyle" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların derdi Türkiye'yi bataklığa saplamaktır

ANTALYA-BİNALİ AĞAÇ(YSM) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

- Antalya'yı turizmiyle, tarımıyla, ticaretiyle geliştirmek için gece gündüz çalıştık.

- Ülkemizi bugüne kadar nasıl sizlerle birlikte büyüttüysek güçlendirdiysek zenginleştirdiysek Türkiye Yüzyılı'nı da birlikte inşa edeceğiz. Biz eser ve hizmet siyasetiyle bugünlere getirdiğimiz Türkiye'yi daha ileriye taşımak için çalışıyoruz.

- Pazarlık kızıştığında ortaklardan biri kalkıp sonra yerine otururken HDP de bu cümbüşte yerini aldı. Baktılar 7 ortakla da bu iş olmayacak, iki büyükşehir belediye başkanını dahil edip ortak sayısını 9'a çıkardılar.

 - Masada kendi için yer olduğunu gören PKK ve FETÖ durur mu, onlar da hemen seslerini yükselttiler. Oldu mu size 11 ortak. Daha DHKP-C'sini, Avrupa ve Amerika'daki tefecileri, simsarları, STK görünümlü istihbarat aygıtlarını saymıyorum bile. Aslında ağlanacak halimize gülüyoruz. Kılıçdaroğlu'nu cmhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken mekanizma CHP tabanının, ittifaktaki partilerin tabanlarının hassasiyetlerini zerre umursamıyor.

 - Ne diyordu bay bay Kemal 'Tıpış tıpış oy vereceksin' diyerek bu nobranlık ifade ediliyor. Bunların derdi Türkiye'yi en az yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmek, bir bataklığa saplamaktır.

 - Seçimlere 2 haftadan daha az vakit kaldı. Her şeyiyle terörist Selo 51 kardeşimizn ölümüne neden oldu. Bu Selo, cezaevinde. Şimdi ne diyorlar? Selo'yu çıkaracağız. Selo'yu Öcalan'ın yerine getireceklermiş. Bay bay Kemal parlamentoda yaptığı görüşme işte buydu. Açıkla dedik kaç kere. Açıklayamaz... Her şey fırıldak. Düzgün bir şey yok. Eğer gerçek siyasetçiysen çıkar açıklarsın ama hayatı yalan. Aziz milletim, 14 Mayıs'ta bu yalana talana dolana evet demeyecek. 10 günde durmak yok yola devam. 

 - Ülkeyi köken ve mezhep ayrışmasını derinleştirerek yeniden kamplara bölmek istiyorlar. Ülkeyi, tasmaları emperyalistlerin elinde olan terör örgütlerinin cirit alanına çevirmek istiyorlar. Bunların derdi bizimle değil Türk milleti ile. 

- Kandil'de ne diyordu birisi... Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı? Ne diyor? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır. Dini olmayan, diyaneti olmayan, bayrağı olmayan, ezanı olmayan kimler destekliyor bay bay Kemal'i, bu teröristler. Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Bay bay Kemal, senin arkadaşın Kandil. 14 Mayıs'ta bu aziz millet sana sandıkları mezar edecek.

- Türkiye'yi bugünkü seviyesini getirmeseydik emin olun bize kimse ilişmezdi. Biz teslim olmayı değil mücadele etmeyi seçtiğimiz için hedefteyiz.

- Biz teslim olmayı değil, mücadele etmeyi seçtiğimiz için hedefteyiz. Bay bay Kemal, HDP ve PKK ne diyorsa kendisi de onu söylüyor. FETÖ ve gizli açık tetikçileri ne diyorsa Kılıçdaroğlu onu söylüyor. Amerika'da ve Avrupa'da kulağına ne üflenmişse onu söylüyor. Arada bir kendi söylediklerini de mizah niyetine izliyoruz. Bu zatın kendisini ciddiye almıyoruz. Bizim ilgilendiğimiz, bu zatın hangi hesabın temsilcisi olarak karşımıza dikildiğidir. Masa etrafında oturanlar ve çevresinde dönenlere bakınca hepsi ayan beyan ortaya çıkıyor. Hangi insan kendi milletine, devletine bu kadar büyük kin duyabilir.

- Tipik bir teslimiyetçi eski Türkiye politikacısıyla karşı karşıyayız. İşte Kılıçdaroğlu tam da böyle bir tiptir.

- Tam 15 seçimdir biz önce Allahımıza sonra milletime güvenerek girdiğimi hiçbir mücadeleden boynu bükük ayrılmadık. 

- Bu şehir, mesele ülkesinin bütünlüğü, milletinin birliği, evlatlarının geleceği olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

YSM HABER MERKEZİ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER