Sıcaklıklar artarak devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 19 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, sıcaklıklar bu hafta artmaya devam edecek.

Sıcaklıklar artarak devam edecek

İSTANBUL-MÜBERRA SARI(YSM) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük yeni raporuna göre Marmara'da etkili olan serin hava yerini sıcak havalara bırakacak.

Diğer illerimizde ise etkili olan sıcak hava dalgası bir süre daha devam edecek.

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:

Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle kuzeyli, yurdun güney ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

YSM HABER MERKEZİ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER