THY Bali’yi uçuş ağına ekledi

Dünya'nın en fazla ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi THY, dünyanın en gözde turizm merkezlerinden Bali Denpasar’a direkt seferlere başladı.

THY Bali’yi uçuş ağına ekledi

İSTANBUL(YSM) - Türk Hava Yolları Endonezya’nın dünyaca ünlü tatil adası Bali’yi uçuş ağına ekledi

THY'nin Dünya'nın ünlü tatil adalarından biri olan Bali'ye yaptığı ilk seferi ilklere sahne oldu. 250 yolcu ile gerçekleştirilen ilk sefer, bir kaç hafta önce filoya katılan ve şehit Eren Bülbül'ün hatırasını yaşatmak için doğum yeri Maçka ile adlandırılan Boeing 787-9 Dreamliner uçağı ile gerçekleşti.

Haftada 7 frekans olarak icra edilecek Bali seferlerini tercih edecek yolcular tüm vergiler dahil 748 Dolar'dan bilet alabilecek. Bali hat açılışı nedeniyle Ngurah Rai Havalimanı'nda gerçekleşen törende bir konuşma yapan THY Satış Başkanı Kerem Sarp, "Filomuza katılan yeni nesil uçaklarımızla daha uç noktalara direkt uçuşlara başlatıyoruz. Bali seferimiz ile birlikte Türk Hava Yolları'nın geniş uçuş ağına yeni bir nokta daha ekledik" dedi.

Bali, Endonezya’nın en popüler tatil adası olarak her yıl dünyanın dört bir yanından turistlerin ve kâşiflerin akınına uğruyor.  Misafirlerini egzotik doğası ile karşılayan şehir, tarihi tapınakları ve sarayları ile de ziyaretçilerine kültürel bir zenginlik sunuyor. Şehrin iç kısımlarında volkanlar ve tropikal ormanlar şehre seyahat eden yolcular için unutulmaz anıların kaynağı oluyor. Adanın merkezi, kültürel ve egzotik güzelliklerinin yanında plajlarıyla da cazibesini artırıyor.

YSM HABER MERKEZİ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER