Eskoop Sanayi Sitesinde Çanakkale Zaferi 108. yıldönümü özel programı düzenlendi

Eskoop Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Akgün ve Akıntürk Production ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü dolayısıyla tematik görüntülü 'Çanakkale Zaferi' etkinliği güzenlendi.

Eskoop Sanayi Sitesinde Çanakkale Zaferi 108. yıldönümü özel programı düzenlendi

İSTANBUL-NURULLAH SARI(YSM) - Eskoop Sanayi Sitesinde Çanakkale Zaferi 108. yıldönümü özel programı düzenlendi.

Eskoop ve İskobir Başkanı Yusuf Akgün ve  Akıntürk Production sahibi sanatçı Akın Akıntürk tarafından geliştirilen tematik görüntülü 'Çanakkale Zaferi' 108.yıl özel programı Eskkop Atatürk Kültür merkezi konferans salonunda davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. 

Çanakkale Zaferi'nin orjinal görüntüleri eşliğinde anlatılaan belgesel niteliğindeki gösteri davetliler tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Gösteri öncesi açılış konuşması yapan Eskoop ve İskobir Başkanı Yusuf Akgün, Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha ilan ettiği büyük ve tarihi bir kahramanlık destanı olduğunu ifade ederek, konuşmasında şu ifadeler yer verdi:

Bugün biz de ülkemiz ve milletimiz için Çanakkale Zaferinde ortaya koyduğumuz ruh ve iradeyle çalışıyor, her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aşabileceğimize olan inançla mücadelemizi sürdürüyoruz. Büyük bir kahramanlıkla, cesaretle yazılan şanlı tarihimize sahip çıkacak, Çanakkale ruhunu canlı ve diri tutmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Bize bu vatanı emanet eden şehitlerimize, gazilerimize şükran borcumuzu ödemek, vatanımızı ve bayrağımızı her koşulda müdafaa etmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da mücadeleden bir an olsun geri durmayacağız. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

,

Hanedan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ağaç, 'Akın Akıntürk, müzik sektöründe bir usta,bir reformisttir...'

Hanedan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ağaç, aralarında uzun yılladır dostluğu olan sanatçı hakkındaki görüşlerini şu şekilde ifade etti:

'Akın AKINTÜRK; şarkı sözü yazarı, besteci, müzik eseri yapımcısı ve proje yönetmenliği yapıyor. 1999 yılında ilk albümünü çıkaran sanatçı Bugüne kadar 5 müzik albümü ve 12 video klipi yaptı. 2003 yılında kendi müzik yapım ve organizasyon firması Akıntürk Production’u kuran sanatçı tüm sanatsal çalışmalarını bu çatı altında gerçekleştiriyor.

2008 yılından günümüze kadar gelen süreçte ise farklı çalışmalara imza atan sanatçı kendi bulduğu ve geliştirdiği konser tekniği olan Tematik Görüntülü Konserleri dinleyici ve izleyicilere sunuyor.

Bu güne kadar 11 farklı temada yüzlerce kez seyirciyle buluşan sanatçı AKIN AKINTÜRK Tematik görüntülü konser çalışması ile Müziğin sadece eğlence sektöründe değil, eğitim sektöründe, sanayi sektöründe ve diğer farklı sektörlerde (alanlarda) uygulanabileceğini gösterdi.

Tematik Görüntülü Konserlerin haricinde birçok ilkleri gerçekleştiren sanatçı Akın AKINTÜRK, Türkiye’nin gündemine oturan kampanya müzik eserleriyle bir ustadır,bir reformisttir..

 

YSM HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
akıntürk
akıntürk - 1 yıl Önce

Değerli dost abim güzel görüşlerin ve bilgilendirmelerin için şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Beni bu anlamlı etkinlikte yalnız bırakmayarak onurlandırdınız. İyi günleriniz ve iyi haberleriniz olsun inşaAllah. Sonsuz saygı, sevgi ve selamlarımla

AKIN AKINTÜRK
Sanatçı-Besteci-Yapımcı-Yönetmen

SIRADAKİ HABER