banner79

CHP adaylarını hafta sonu tanıtacak

Bugüne kadar 8 ayrı PM toplantısı ile 902 adayını belirleyen CHP'de aday tanıtım toplantısı 10 Şubat Pazar günü yapılacak. Toplantıda CHP'nin seçim bildirgesi de açıklanacak.

banner80
CHP adaylarını hafta sonu tanıtacak
banner81

ANKARA (AA) (YSM) - Bugüne kadar 8 ayrı Parti Meclisi (PM) toplantısı ile 902 adayını belirleyen CHP'de, adayların tanıtılacağı toplantı 10 Şubat Pazar günü yapılacak.

banner82

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP'de yerel seçim hazırlıkları kapsamında 18'i büyükşehir, 38'i il olmak üzere 902 aday, gerçekleştirilen 8 ayrı PM ile belirlendi.

Kalan seçim bölgelerindeki adayların belirlenmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yetki verilirken, adayların tanıtımı ise hafta sonu gerçekleştirilecek.

CHP'de tüm adayların katılımı ile düzenlenecek tanıtım toplantısı pazar günü saat 11.00'de Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Toplantıda CHP'nin seçim bildirgesi de açıklanacak.

YSM HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 18:05
banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70