Renault yeni SUV modelinin adını açıkladı

Renault, yeni SUV modelinin isminin “Austral” olacağını duyurdu.Latince “australis” kelimesinden türetilen Austral, Fransızca da dahil olmak üzere birçok Avrupa dilinde karşılık bulan bir kelime olarak öne çıkıyor.

Renault yeni SUV modelinin adını açıkladı

İSTANBUL-TANER TİLAV(YSM) - Renault Pazarlama Departmanı bünyesindeki Model İsimlendirme Stratejisi Müdürü Sylvia Dos Santos’a göre, “Austral, güney yarımkürenin canlılığını ve sıcaklığını çağrıştırıyor ve keşfetmeye davet ediyor. Bu da onu bir SUV için ideal bir isim haline getiriyor. Kelime, dünyanın her yerindeki insanlar tarafından kolayca telaffuz edilebilen bir kelime ve otomobile gerçekten küresel bir his veren bir ses uyumuna sahip.”

Austral, Renault markası tarafından geliştirilen yeni kompakt SUV ailesinin bir parçasını oluşturuyor. 4.51 metreye kadar uzunluğa sahip Austral 5 kişilik.

Bu yeni model ile Arkana ve yeni Mégane E-TECH Electric modellerinin ardından Renault’nun C-segmentindeki konumunu tekrar güçlendirme hedefini taşıyor. Güncel ürün gamındaki Kadjar’ın yerini alması hedeflenen Austral, 2022 baharında tanıtılacak.

YSM HABER MERKEZİ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER