banner79

NATO Genel Sekreteri Rutte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve AB liderleri ile gerçekleştirdiği zirve sonrası dönüş yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı.

banner80
NATO Genel Sekreteri Rutte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı
banner81

İSTANBUL-NURULLAH SARI(YSM) - İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Ukrayna-Rusya arasındaki barış sürecine ilişkin son gelişmeler ele alındı.

Türkiye’nin Ukrayna barış süreci ve Karadeniz’in güvenliği konusundaki önemli rolüne değinilen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genel Sekreter Rutte, NATO’nun en önemli ülkelerinden biri olan Türkiye’nin barış sürecine katkısı ve yakın koordinasyon konusunda mutabık kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte, uygulanabilir ve sürdürülebilir güvenlik garantileri konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

banner82

YSM HABER MERKEZİ

banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70