banner79

Suriye ve BAE arasında Tartus Limanı için 800 milyon dolarlık anlaşma

Suriye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Tartus Limanı'nda çok amaçlı bir terminalin geliştirilmesi ve işletilmesi için 800 milyon dolarlık yatırım anlaşması imzaladı. Suriye Resmi Haber Ajansı SANA'ya göre, anlaşma Suriye Genel Limanlar ve Sınır Kapıları Kurumu ile BAE merkezli bir şirket arasında gerçekleştirildi.

banner80
Suriye ve BAE arasında Tartus Limanı için 800 milyon dolarlık anlaşma
banner81

İSTANBUL-NURULLAH SARI(YSM) - Suriye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında Tartus Limanı’nda çok amaçlı bir terminalin geliştirilmesi, yönetimi ve işletilmesini kapsayan 800 milyon dolarlık yatırım anlaşması imzalandı.

Suriye Resmi Haber Ajansı SANA'nın aktardığına göre, anlaşma Suriye Genel Limanlar ve Sınır Kapıları Kurumu ile BAE merkezli bir şirket arasında yapıldı.

banner82

Altyapının modernize edilmesi hedefleniyor

Söz konusu yatırım, Tartus Limanı’nın altyapısının modernize edilmesi ve ticari kapasitesinin artırılmasını hedefliyor.

YSM HABER MERKEZİ

banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70