banner79

JPMorgan çip krizinde 2022 ortasına işaret etti

JPMorgan, çip arzında durumun 2022 ortasında itibaren iyileşmesini bekliyor

banner80
JPMorgan çip krizinde 2022 ortasına işaret etti
banner81

İSTANBUL-OĞUZHAN ÜNLÜ(YSM) - JPMorgan, çip arzındaki küresel yetersizliğin 2022 yılında da devam etmesini, ancak yılın ortasından itibaren durumun iyileşmeye başlamasını beklediğini bildirdi.

banner82

JPMorgan'ın Asya-Pasifik teknoloji, medya ve telekom araştırmaları bölümü eş başkanı Gokul Hariharan yaptığı değerlendirmede, "Çip arzında yetersizliğinin 2023 yılına uzamasını beklemiyoruz. Ancak 2022 yılı biraz zorlu olmaya devam edecek. Daha fazla arzın piyasaya gelmeye başlaması ile 2022'nin ikinci yarısında işlerin iyileşeceğini öngörüyoruz" diye konuştu. 

ABD ve Avrupa'da entegre cihaz imalatçılarından önemli miktarda kapasite artışı gelmekte olduğunu belirten Hariharan, gelecek yılın ortasından itibaren bu kapasite artışlarının devreye girmesini beklediklerini vurguladı. 

YSM HABER MERKEZİ

banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70