Yargı reformu ocakta duyurulacak

Reform Eylem Grubu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenlendi. Adalet Bakanı Gül,"Yargı reform paketi 2019'un Ocak ayında kamuoyu ile paylaşılacak" dedi.

Yargı reformu ocakta duyurulacak

İSTANBUL (YSM) - Reform Eylem Grubu'nun 5. Toplantısı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı kameralar karşısına geçerek ortak basın toplantısı düzenlediler.

Çavuşoğlu açıklamasında, Avrupa'ya vizesiz seyahat için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Adalet Bakanı Gül ise yargı reform paketinin 2019'un Ocak ayında kamuoyu ile paylaşılacağını anlattı.

"Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyalog Toplantısının üçüncüsünü şubatta gerçekleştirme noktasında mutabık kaldık" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak şöyle konuştu:

"Ticari partnerimiz AB ile işbirliğimizi güçlendirerek önemli adımlarla daha ileri noktaya taşımaya gayret gösteriyoruz. AB ile Gümrük Birliği'nin güncellenmesi konusunu yoğun diplomasiyi yürütmeye devam ediyoruz. Gümrük Birliği'nin güncellenmesi çok önemlidir Türkiye-AB sadece Gümrük Birliği'nin güncellenmesi değil işbirliklerinin gelişmesi ile de ekonomik anlamda kaldıraç görevi görecektir"

YSM HABER MERKEZİ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER