DEPREM FACİASI - Kahramanmaraş depremi üçüncü gününde

Türkiye, Kahramanmaraş'taki iki büyük depremde yitirdiği canlarına ağlıyor. Ölü ve yaralı sayısı her geçen saat artıyor. Yapılan son açıklamaya göre depremde 8 bin 574 kişi yaşamını yitirdi, 49 bin 133 kişi ise yaralandı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

DEPREM FACİASI - Kahramanmaraş depremi üçüncü gününde

İSTANBUL-NURULLAH SARI(YSM) - Türkiye, Kahramanmaraş'taki iki büyük depremde yitirdiği canlarına ağlıyor. Ölü ve yaralı sayısı her geçen saat artıyor. Yapılan son açıklamaya göre depremde 8 bin 574 kişi yaşamını yitirdi, 49 bin 133 kişi ise yaralandı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem sonrası acı tablo her geçen saat daha da ağırlaşırken önceki akşam ilan edilen milli yasın ardından dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olağanüstü hal (OHAL) ilan edildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a dün saat 11.00 itibarıyla 48 saat süreyle afetle ilgili sevkiyat yapanlar hariç araç girişinin durdurulduğunu açıkladı.

YSM HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2023, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER