banner79

Erdoğan: Türk ekonomisinin temelleri sağlam

Türkiye - Macaristan İş Forumu'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır. Türk ekonomisini ve bankacılık sistemini bir defa kimse çökertemeyecektir." dedi.

banner80
Erdoğan: Türk ekonomisinin temelleri sağlam
banner81

MACARİSTAN (YSM) - Macaristan’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye – Macaristan İş Forumu’na katıldı.

banner82

Programda konuşan Erdoğan, "Türk ekonomisinin temelleri sağlamdır. Türk ekonomisini ve bankacılık sistemini bir defa kimse çökertemeyecektir, zira şoklara dayanıklıdır." dedi.

Erdoğan, "Eylülde açıkladığımız Yeni Ekonomik Programımızla artık bundan sonra katma değeri yüksek ürünlere daha fazla yoğunlaşacağız." diye konuştu.

Macaristan'la özellikle savunma sanayine yönelik bazı adımlar atmayı planladıklarını belirten Erdoğan, şunları söyledi;

"Ticaret savaşları gibi söylemlerin ticaretimizi esir almaya çalıştığı bir ortamda Macaristan'la ekonomik işbirliğimiz çok büyük önem arz ediyor. AB ile Gümrük Birliği güncellemesi çalışmalarına hala başlanamaması ve Türk iş adamlarının, halkının vizeye tabi olması, potansiyelimizin tam olarak kullanılmasının önündeki en büyük engellerdendir."

YSM DIŞ HABERLER SERVİSİ

banner83
banner84

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner85
SIRADAKİ HABER

banner71

banner72

banner73

banner68

banner69

banner70