Türk Telekom, GSMA Mobil Dünya Kongresi'ne katılacak

Türk Telekom ve iştiraki Argela, 26 Şubat - 1 Mart arasında "Daha İyi Bir Gelecek Yaratmak" temasıyla İspanya'nın Barselona kentinde 13. kez düzenlenecek GSMA Mobil Dünya Kongresi'ne katılacak.

Türk Telekom, GSMA Mobil Dünya Kongresi'ne katılacak

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom ve iştiraki Argela, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde, 5G başta olmak üzere gelecek nesil telekomünikasyon teknolojilerini tanıtacak.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom ve iştiraki Argela, 26 Şubat - 1 Mart arasında "Daha İyi Bir Gelecek Yaratmak" temasıyla İspanya'nın Barselona kentinde 13. kez düzenlenecek GSMA Mobil Dünya Kongresi'ne katılacak.

Teknolojide söz sahibi firmaların katılacağı GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde, Türk Telekom bu yıl da 5G teknolojileri konusundaki önemli adımlarını anlatacak. Argela ise ABD merkezli şirketi Netsia ile etkinlikte yapacağı canlı demolarla teknolojilerini uygulamalı gösterecek.

Türk Telekom ayrıca, etkinlik kapsamında düzenlenecek GSMA Global Mobil Ödülleri'nde, "Günışığı Oyunları" ve "Teknoloji Seferberliği" projeleriyle finalist olarak yer alacak.

"Günışığı Oyunları" uygulaması "Eğitimde en yenilikçi mobil uygulama", "Teknoloji Seferberliği Projesi" ise "Gelişmekte Olan Pazarlarda Kadınlara Yönelik En İyi Mobil Yenilik" kategorilerinde birincilik için yarışacak.

Ödüllerin kazananları, kongre kapsamında 27 Şubat'ta ilan edilecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 12:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER