Yeni Sprinter, bin 700 kombinasyonla geliyor!

Mercedes-Benz’in üçüncü nesil Sprinter aracının dünya lansmanı Duisburg’da yapıldı. Bin 700 farklı kombinasyona sahip yeni Sprinter, yılın ikinci yarısından itibaren yollarda boy gösterecek.

Yeni Sprinter, bin 700 kombinasyonla geliyor!

DUISBURG (YSM) - Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, hafif ticari araç segmentinde markanın amiral gemisi olan Sprinter’ın üçüncü neslinin lansmanını Almanya’nın Duisburg kentindeki lojistik merkezinde gerçekleştirdi. Üçüncü jenerasyon Sprinter, önden çekişli araç seçeneği, yenilenen kabini, artırılan güvenlik donanımı, geliştirilen sürüş destek sistemleri ve bağlantı hizmetleri gibi özellikleriyle birlikte bin 700’ün üzerinde varyasyon sunuyor. 

Haziran ayı ile birlikte Avrupa’da yola çıkması beklenen yeni Mercedes-Benz Sprinter’ın başlangıç fiyatı ise 20.000 euro olarak belirlenmiş. Yeni serinin eylül ayında da Türkiye pazarına sunulması planlanıyor. Türkiye'de geçtiğimiz yıl 9 binin üzerinde hafif ticari araç satarak ilk iki marka arasında yerini alan Mercedes-Benz Türk, 4 bin 644 adet Sprinter satmıştı. Yeni Sprinter için Türkiye pazarına yönelik ayrıntılar ve hedefler önümüzdeki dönemde netlik kazanacak. Ancak, dünya lansmanında oldukça iddialı bir görüntü sergilenmesi, Türkiye pazarında da önemli hedefler konulacağını gösterdi. Bu arada tam elektrikli Sprinter'ın 2019 yılında tanıtılacağı belirtildi.

YSM DIŞ HABERLER SERVİSİ - AA

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER