Paycell ile artık Bitcoin ve bu altcoin projelerinin ticareti yapılıyor!

Turkcell popüler uygulaması Paycell’e BTC ve altcoin alım satım özelliğini entegre etti. Son verilere göre, Turkcell Blockchain ve kripto para piyasasında en fazla patent sahibi olan şirketlerden biri konumunda. Ayrıca Turkcell’in büyük hissedarının Türkiye Varlık Fonu olduğu göz önüne alındığında bu hareket daha fazla önem kazanıyor.

Paycell ile artık Bitcoin ve bu altcoin projelerinin ticareti yapılıyor!

İSTANBUL-TURGUT ERDİNÇ(YSM) - Türkiye’nin saygın operatörlerinden Turkcell’de Bitcoin ve altcoin piyasasına giriyor. Turkcell popüler uygulaması Paycell’e BTC ve altcoin alım satım özelliğini entegre etti. Son verilere göre, Turkcell Blockchain ve kripto para piyasasında en fazla patent sahibi olan şirketlerden biri konumunda. Ayrıca Turkcell’in büyük hissedarının Türkiye Varlık Fonu olduğu göz önüne alındığında bu hareket daha fazla önem kazanıyor.

Son araştırmalara göre Türkiye, kripto para kullanımında Avrupa birincisi oldu. Global çapta ise Türkiye en çok kripto para birimi kullanılan ülkeler arasında dünya dördüncüsü konumunda. Bu nedenle çok sayıda kripto para yatırımcısına ev sahipliği yapan Türkiye’deki şirketlerden her geçen gün yeni hamleler geliyor. Türkiye’nin önde gelen operatörlerinden Turkcell’de kripto para piyasasına giriyor.

Turkcell’in popüler uygulaması Paycell ile artık Bitcoin ve altcoin alım satımı gerçekleştirilebiliyor. Turkcell tarafından konuya yönelik resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak Paycell uygulamasına girilidiğinde, kullanıcılar kripto para ticareti yapmak için “Dijital Varlık Al/Sat” menüsüne erişebiliyor. Paycell uygulamasının desteklediği kripto paralar ise şunlardır; BTC, Stellar Lumens, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash. Turkcell kullanıcıları Bitcoin ve bu altcoin’lerde artık uygulama aracılığıyla alım-satım işlemleri yapabilir.

YSM EKONOMİ SERVİSİ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER