Dijital çağın uzmanları “dev.akademi“de yetişiyor

Sahibinden.com Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Arsoy: "dev.akademi ile dijital çağın uzmanları sahibinden.com'da yetişecek"

Dijital çağın uzmanları “dev.akademi“de yetişiyor

İSTANBUL (YSM) - Sahibinden.com, geçen yıl hayata geçirdiği sonunda faaliyete geçirilen Ar-Ge merkezinde yeni nesil yazılımcıları sektöre kazandırmaya başladı.
Sahibinden.com'un açıklamasına göre, şirketin kariyer geliştirme programı "dev.akademi"ye seçilen yetenekli gençler yazılım dünyasına adım atarken, şirketin Ar-Ge merkezinde çalışma ve uzman ekibiyle yeni projeler geliştirme imkanı da yakalıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Akif Arsoy, dev.akademi ile dijital çağın uzmanlarının sahibinden.com'da yetişeceğini belirterek, geçen sene sonuna doğru hem şirketlerine hem de sektöre katma değer yaratacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini bildirdi.

"Bunlardan ilki teknolojiye dayalı yeni ürün ve hizmetleri tasarlamak ve sahip olduğumuz potansiyelle teknoloji üreten bir ülke olma yolunda ilerlemek adına açtığımız Ar-Ge merkezimiz." ifadesini kullanan Arsoy, şu değerlendirmelerde bulundu: "Yetenekli ve başarılı gençlerin sahibinden.com’un fark yaratacak projelerinde deneyim kazanmaları amacı ile başlattığımız dev.akademi kampını başarıyla tamamlayan 5 arkadaşımızı ekibe kattık. Teknoloji üretiminde ana unsurun yetişmiş insan gücü olduğuna duyduğumuz inançla, gençlerimizin bu alana yönelmesini, geleceğin mesleklerinde yetişmesini önemsiyoruz."

YSM EKONOMİ SERVİSİ

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 11:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER