Akbank Private Banking Global Finance'ten ödül kazandı

Akbank Private Banking, Global Finance’in "Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık" ödülüne layık bulundu.Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Bağrıaçık: "Geçen yıl başlattığımız ‘Müşteri Deneyimi Yönetimi’ konusundaki yenilikçi çalışmaların müşterilerimiz nezdinde olumlu etkisini gözlemliyoruz. Uluslararası alanda farklı kategorilerde bize birçok ödül kazandırdı. Aldığımız bu ödüllerle gurur duyuyoruz"

Akbank Private Banking Global Finance'ten ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Akbank Private Banking, Global Finance’in "Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık" ödülüne layık bulundu.

Akbank açıklamasına göre, Türkiye’nin ilk özel bankacılık birimi olan Akbank Özel Bankacılık, 2018’e küresel düzeyde prestijli ödüllerle başladı. Akbank Private Banking, Global Finance’in “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık” ödülüne layık bulundu.

"Global Finance Best Private Banking Awards” ödül töreni, dünyanın dört bir yanından üst düzey banka yöneticilerinin katılımıyla New York’ta düzenlendi.

Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık, Akbank Private Banking birimini bu önemli başarılara taşıyan yeniliklerin müşteri odaklı bakış açısı ile gerçekleştiğini belirterek, "Geçen yıl başlattığımız ‘Müşteri Deneyimi Yönetimi’ konusundaki yenilikçi çalışmaların müşterilerimiz nezdinde olumlu etkisini gözlemliyoruz. Uluslararası alanda farklı kategorilerde bize birçok ödül kazandırdı. Aldığımız bu ödüllerle gurur duyuyoruz. Akbank Private Banking olarak üst segment müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizi yenilikçi ve dijital bir anlayışla yeniden tasarladık. Bu çalışmayı yaparken müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri önceliğimiz oldu. Ayrıca 2018 yılına bir yenilikle girdik ve 'Akbank Private Banking' ile 'Akbank Yatırım Hizmetleri' bölümlerini tek bir çatı altında toplayarak Varlık Yönetimi alanında sinerji yaratacak bir atılım yaptık. Bu atılımın da sonuçlarını çok yakında göreceğimize inanıyorum. ” değerlendirmelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER