Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kira ve gıda fiyatlarına ilişkin mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’ye hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kira ve gıda fiyatlarına ilişkin mesajlar

İSTANBUL-NEDİM YÜKSEL(YSM) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’ye hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde basın toplantısı düzenledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, kira artışları konusunda şunları söyledi: “Suistimal varsa bunun sorumlusu olan bakan arkadaşlarım bunları yakın takibe almak suretiyle bu zulmün önüne geçeceğiz. Özellikle yurt konusunda bir defa Türkiye’de biz bugüne kadar hiçbir iktidarın yapmadığı yatırımları yaptık”
  • Erdoğan, “Zincir marketlerdeki fiyat farklılıklarının üzerine gitmek suretiyle buralardaki ciddi fiyat farklılıklarını da süratle kaldıracağız.” dedi.
  • Afganistan’a insani yardım hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsani yardım konusunda bizim hiçbir zaman tereddütümüz olmaz.” ifadelerini kullandı.

“Temennimiz 2023 seçimlerine farklı bir şekilde girmek”

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim barajının düşürülmesine dair, “Temennimiz odur ki inşallah 2023 seçimlerine girerken çok daha farklı bir şekilde girelim.” dedi.
  • Erdoğan, Nahçivan koridoruyla ilgili, “İnşallah Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki bu sıkıntı, bu koridorların açılması vesilesiyle aşılmış olur.” diye konuştu.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Liderler Zirvesi’ne dair, “Göçmenler konusunda tabii ki mesajımız olacak çünkü bunun en büyük yükünü, kahrını çeken biziz.” ifadelerini kullandı.

“Atılması gereken adımları karşımızdakilerden görmemiz lazım”

  • Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in açıklamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “Atılması gereken adımları karşımızdakilerden görmemiz lazım. Eğer görmezsek gereken kararı alır ve ona göre de adımları atarız. Türkiye kimsenin bu noktada kapı kulu değildir.”

YSM HABER MERKEZİ 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, 22:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER